Zie hier de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kabelzoekers met de vLoc3 serie


Zie hier de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kabelzoekers met de vLoc3 serie

GEPLAATST OP 24-01-2019

De vLoc3-Pro ontvanger introduceert nieuwe innovatieve gereedschappen voor het lokaliseren van verborgen nutsvoorzieningen die schadepreventie vergroten en informatie verzamelen voor analyse.

Met twee sets afgeschermde 3D-antennes wordt signaalvervorming eenvoudig gedetecteerd en weergegeven op het heldere, volle kleurendisplay. Naast klassieke lokaliseringsschermen bieden de vLoc3-serie ontvangers nieuwe lokalisatie perspectieve-schermen van Vector Locate voor volledig automatische non-walk over lokalisatie, Piek/nul grafiek toont zowel de piek als nul gelijktijdig voor onmiddellijke meting van signaalvervorming, Plan View die de relatieve oriëntatie van de kabel toont onder elke hoek en een nieuw grafisch scherm van de sonde met geleidingspijlen die naar de locatie van de sonde leiden, zelfs als deze verticaal is.

De in hoge mate door de gebruiker te configureren vLoc3-serie bevat acht passieve lokalisatiemodi, foutopsporingsmodus, SD (toont de richting van de uitgaande stroom) en een bereik van configureerbare frequenties van 16 Hz tot 200 kHz. Audio- en mechanische trillingsmeldingen kunnen ook worden geconfigureerd door de gebruiker die waarschuwingen biedt voor ondiepe geleiders, overbelasting, bovengrondse kabels en overmatig zwaaien. Plug-in-play opties voor de ontvanger zijn een optionele Bluetooth-module die kan worden gebruikt met externe GPS-apparaten en Marker-voet om verborgen markeringen te lokaliseren.


Samenvatting
– Kleurgecodeerde verstoringswaarschuwingen
– Offset vector lokalisatiemodus
– Optionele ontvanger / zender connectivitei
– Cloud-gebaseerde dataopslag
– Interne gegevensregistratie
– Optionele Bluetooth-connectiviteit

Nieuwsgierig naar dit product neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Pieter Zuidgeest
pieter@kmtservices.nl