Informatiedag Kabeldiagnose


Informatiedag Kabeldiagnose

GEPLAATST OP 29-08-2018

Informatiedag Kabeldiagnose

Op 19 september 2018 organiseren wij een informatiedag over on-site testen- en diagnose aan midden- en hoogspanningskabel. In een dagdeel ontvangt u informatie over het diagnosticeren van energiekabels.

Kabel Meet techniek-Services BV, biedt innovatieve test-en diagnose-instrumenten aan voor de elektrische energie branche. Onze multifunctionele on-site test en diagnostische technologie biedt oplossingen voor een passende beoordeling van componenten in het midden- en hoogspanningsnet. Onze technologie is in staat de ondersteuning te bieden aan netbeheerders, in het publieke en vrije domein, in de exploitatie van hun componenten voor betrouwbaar- en duurzaamheid. In dit seminar laten wij de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen met het gebruik van geavanceerde technologie├źn voor het testen, diagnosticeren en onderhoud van het midden-en hoogspanningskabels zien. Deze onderwerpen worden besproken aan de hand van praktische voorbeelden en internationale ervaringen. Alle vragen die u heeft met betrekking tot deze technologie kunnen op die dag beantwoord worden.

De informatiemiddag wordt georganiseerd in ons pand aan de Van der Kunstraat 10 te Werkendam van 9.00-12.00 of 13.30-16.30

Tussen 12.00 en 13.30 is er een lunch voor vertrekkende en arriverende belangstellenden

Heeft u interesse?
Meldt u dan aan op onderstaand email adres.

Met vriendelijke groet,

Hans Hoogstraaten
Kabel Meet Techniek – Services BV
T: 06-12300489
E: hans@kmtservices.nl