Eikenprocessierups bestrijding met de Simply Air Grondzuiger


Eikenprocessierups bestrijding met de Simply Air Grondzuiger

GEPLAATST OP 26-03-2020

De Eikenprocessierups heeft het afgelopen jaar voor veel overlast gezorgd in Nederland. Doordat er steeds meer vijanden van de rups verdwijnen en er steeds meer Eiken worden gepland, is de verwachting dat de aankomende jaren de overlast verder zal toenemen. Om de processierups te bestrijden, is het belangrijk om op een efficiënte manier te werk te gaan en de nesten inclusief de brandhaartjes te verwijderen. Maar hoe?

Simply Air Grondzuiger
Het opzuigen van de rupsen en nesten met behulp van een grondzuiger blijkt een zeer effectieve methode. De Simply Air Compact en de Simply Air Bucket mini grondzuiger helpen u om op een veilige en effectieve manier de rupsen te bestrijden. De Simply Air heeft een grote zuigkracht en door de filters blijft alles binnen in de zuiger. Daarnaast is de zuiger buiten het bestrijdingsseizoen perfect inzetbaar om schadevrij boomwortels vrij te zuigen of voor bijvoorbeeld het eenvoudig en snel plaatsen van hekwerken. Met de grondzuiger kan zowel verticaal als horizontaal gezogen worden. Ook is het mogelijk om horizontaal mantelbuizen onder tuinen door te zuigen voor bijvoorbeeld de aanleg van elektra, water of andere voorzieningen zonder de fraaie tuin te beschadigen. Kortom; de grondzuigers is multi inzetbaar!

Simply Air Grondzuiger

Compressor
Om zuigkracht te genereren, heeft De Simply Air een compressor nodig. De machine kan op verschillende compressoren worden aangesloten. De compressor dient echter wel 5 kuub lucht of meer te produceren, omdat er nu eenmaal een bepaalde kracht vereist is. Hij staat op een steekwagen en past hierdoor in elke bedrijfswagen. De tank, met een maximale inhoud van tachtig liter, kan ook worden gebruikt om de grond tijdelijk in op te slaan. En als er vaak op dezelfde plek wordt geleegd, is er een accessoire leverbaar waarmee de grondzuiger kan worden verhoogd. Door de aanwezigheid van de compressor is het ook mogelijk om een luchtlans aan te sluiten. Wij leveren deze in een roestvrijstalen uitvoering. Met de Simply Air voorkom je 100% graaf- of wortelschade.

Interesse in meer informatie? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier.