Over ons


Over ons

GEPLAATST OP 31-05-2016

Kabel Meet Techniek-Services B.V. is een sfeervol, dynamisch familiebedrijf gevestigd in Werkendam. Wij verzorgen testen, metingen en diagnoses aan de kabelinfrastructuur en transformatoren voor zowel het laag-, midden als hoogspanningsnetwerk. Op onze service afdeling inspecteren, kalibreren en repareren onze monteurs diagnoseapparatuur. Je kunt hierbij denken aan kabel- en leidingzoekers tot compleet op maat gemaakte meetbussen met complexe meetsystemen. Kabel Meet Techniek-Services B.V. werkt voor toonaangevende bedrijven in binnen en buitenland. U kunt een beroep doen op onze technische ondersteuning gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring. Er is sprake van een hecht team met een enorme betrokkenheid bij ons bedrijf en onze opdrachtgevers zodat elk project deskundig, volgens afspraak en in een prettige samenwerking kan worden afgerond.

De klant centraal
Wij bieden u de expertise die vereist is om de snelle technologische ontwikkelingen bij te kunnen houden. Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Voor onze klanten zijn wij de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van onze gerenommeerde leveranciers. Hierdoor bieden wij u een compleet assortiment systemen en diensten zodat wij u in alle wensen kunnen voorzien. Ook is KMT is continu in ontwikkeling om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, kansen en mogelijkheden voor u als klant.

Activiteiten
Specialist in hardware oplossingen t.b.v. testen, diagnose en foutlokalisatie- van:
– Energie kabel netwerken (on & offshore)
– Communicatie netwerken (Telecom & HFC)
– Distributie en vermogens Transformatoren
– Water netwerken
– Aarding & veiligheid
– Kabel zoeken, digitaal inmeten en graafschade voorkomen

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

 

Over ons

KMT Services levert Producten en Diensten voor de energie-, water- en communicatie sector. Wij bieden oplossingen voor kabel- en leiding infrastructuur en werken voor toonaangevende bedrijven in binnen en buitenland.

Advies nodig?

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee! Neem contact op via info@kmtservices.nl of bel met +31 (0) 183-304012.