Digitaal inmeten


Digitaal inmeten

GEPLAATST OP 11-03-2022

De vLoc3 RTK-Pro-ontvanger is de eerste die RTK GNSS-nauwkeurigheid toevoegt aan een kabelzoeker. Met behulp van de RTK-Pro interne mobiele module met 4G LTE-mogelijkheden, heeft de operator de mogelijkheid om verbinding te maken met NTRIP RTK (Real-Time Kinematic) caster die RTCM 3-correcties biedt. Door deze correcties te gebruiken, kan de operator zowel locatiegegevens van nutsbedrijven als de geografische locatie verzamelen met een nauwkeurigheid van landmeetkundige kwaliteit.

De RTK-Pro is ontworpen voor gebruik op alle operatorniveaus en maakt gebruik van gebruiksvriendelijke en intuïtieve lokalisatieschermen. Operators bevestigen eenvoudig de nutsgegevens met een druk op de knop en richten de elektronische waterpas om de gegevens op te slaan. Alle veldgegevens worden naar de cloud verzonden en bewaard in de interne opslag van de ontvangers voor beoordeling en export naar externe kaartprogramma’s.

De zeer door de gebruiker configureerbare vLoc3-serie bevat acht passieve lokalisatiemodi, foutopsporingsmodus, SD (die de richting van de uitgaande stroom aangeeft) en een reeks configureerbare frequenties van 98 Hz tot 200 kHz. Visuele en mechanische trillingswaarschuwingen kunnen ook door de gebruiker worden geconfigureerd en waarschuwingen geven voor geringe diepte, overbelasting, bovengrondse kabels en overmatig slingeren. Optionele functies zijn onder meer Tx-Link waarmee de gebruiker de frequenties van de zender en het uitgangsvermogen kan wijzigen en de meeste functies van de zender op afstand kan bedienen.

 

Samenvatting
– Volledig geïntegreerde RTK GNSS
– Lokaliseren en in kaart brengen met één hand
– Gegevensbeheer via cloud
– GNSS-nauwkeurigheid van onderzoekskwaliteit
– Simpele lokalisatiemodus

Nieuwsgierig naar dit product neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Pieter Zuidgeest
pieter@kmtservices.nl