Kwaliteit


Kwaliteit

GEPLAATST OP 20-06-2016

Kwaliteit

De reden dat wij zo zijn toegewijd aan het creëren, ontwerpen en produceren van veilige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken testapparatuur, is dat wij op willen bijdragen aan de kwaliteit van onze onder- en bovengrondse infrastructuur. Maar hiervoor is er meer nodig.

De aanschaf van het apparaat is een mooie eerste stap. Echter is het ook belangrijk dat u weet hoe u de apparatuur zo efficiënt mogelijk gebruikt. Wij ondersteunen u hier graag bij. Zo verzorgen wij Trainingen en Workshops op onze locatie in Werkendam of op locatie. Daarnaast zorgen wij voor een jaarlijkse kalibratie waarmee u er zeker van bent en kunt aantonen dat de gegevens van het apparaat betrouwbaar zijn. Hiermee zorgt u ervoor dat personeel de apparatuur op de juiste manier inzet, de apparatuur goed wordt onderhouden en voorkomt u onnodige kosten of onveilige situaties.

 


 

Over ons

KMT Services levert Producten en Diensten voor de energie-, water- en communicatie sector. Wij bieden oplossingen voor kabel- en leiding infrastructuur en werken voor toonaangevende bedrijven in binnen en buitenland.

Advies nodig?

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee! Neem contact op via info@kmtservices.nl of bel met +31 (0) 183-304012.