DEHN PHE4 Spanningsdetector


DEHN PHE4 Spanningsdetector

GEPLAATST OP 16-03-2018

DEHNcheck spanningsdetector PHE4 veilig werken

DEHN Camera – DEHN Spanningsdetector

DEHN PHE4

 

 

 

 

 

 

Meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van spanningsdetectoren is opgenomen in deze nieuwe generatie apparaten die nu nog meer veiligheid biedt voor praktisch gebruik.

Veiligheid tot aan de testprobe – Zelftest biedt zekerheid

Blijf aan de veilige kant! PHE4-typen tot 36 kV voeren een zelftest uit van alle onder stroom staande onderdelen wanneer ze zijn ingeschakeld. Als het testproduct defect is, is de spanningsdetector niet operationeel.

Bewezen koppelingsmechanisme – Compatibel met bestaande uitbreidingen

Het DEHN-plug-in-koppelingssysteem is voorzien van een klikmechanisme. Dit maakt het mogelijk om uw spanningsdetector uit te breiden door simpelweg de afzonderlijke onderdelen aan elkaar te koppelen. De beproefde DEHN isoleersticks met plug-in koppelingssysteem zijn compatibel met de spanningsdetector en kunnen nog steeds worden gebruikt.

Betrouwbare waarneming via twee sensoren – visueel en akoestisch signaal

Het visuele signaal overtuigt door superheldere LED’s en een transparant en goed afleesbaar indicatorpaneel. Dit maakt het mogelijk om de spanningstoestand van de installatie te detecteren, zelfs in het geval van sterk tegenlicht.

Het luide akoestische signaal is zelfs in het geval van storende omgevingsgeluiden waarneembaar. Dit zorgt ervoor dat u altijd op betrouwbare wijze op de hoogte bent.

Toepasbaar in alle weersomstandigheden

Of het nu gaat om indoor locaties, buitenlocaties of in alle weersomstandigheden: alle versies – van 1 kV tot 420 kV – worden altijd op dezelfde manier bediend, wat een hogere mate van veiligheid betekent.

Nog een voordeel: u kunt altijd dezelfde verlenggrepen gebruiken.

Overigens: dankzij het grote indicatorpaneel kunt u de PHE4-spanningsdetector gemakkelijk en veilig met beschermende handschoenen dragen.

DEHN CAMERA tot 123kV

Dehn camera